fredag 20. juli 2012

Spis variert!

Under Slottsfjellfestivalen er jobben til Roar Dons og Hilde Poer å sørge for at de frivillige får nok næring. De passer på å lage variert mat med forskjellige måltider hver dag. I tillegg tilpasser de måltidene til både veganere og vegitarianere. Så ingen frivillige må sulte.

- Vi har fått masse skryt, ingen har klaga på oss, sier Hilde Poer.

Selv om det er Dons og teamet hans som lager maten ville den ikke mettet mange uten de frivilliges hjelp. De frakter maten rundt, og hjelper til med servering i frivilligteltet.

- De gjør en kjempejobb, skryter Dons.



Hilde og Roar steker laks til de frivillige.

Kostholdtips

Mange av de frivillige jobber lange skift (de lengste på over 12 timer), og det er viktig å få i seg tilstrekkelig med mat og drikke for å kunne fungere.

- Spis en god frokost før du går på jobb og ta gjerne med en liten niste, en energibar på lomma eller noe annet lett tilgjengelig. Det er viktig å spise jevnt i løpet av dagen. Mange kommer hit skrubbsultne fordi de ikke har spist nok, forteller Poer.

Fornøyde frivillige


Marianne og Jenny som begge jobber 12-timer som vakt på festivalen er tilfreds med maten.

- Det er kjempefint med et ordentlig måltid. Jeg må innrømme at jeg har handla inn litt dårlig mat på campen, så dette er strålende, sier Marianne.

Jenny er enig.


 Jenny og Marianne er slitne etter en lang arbeidsdag, men er fornøyde med maten de får.


Tekst og foto: Unnveig Aas. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar